Groepsverblijf voor een groot gezin of meerdere huishoudens!

Door het coronavirus mogen wij onze groepsaccommodatie op dit moment niet verhuren aan grote groepen. Wel is er de mogelijkheid om de accommodatie te verhuren aan gezinnen als zijnde een vakantiehuis. Daarom hebben wij besloten de accommodatie te verhuren aan één of twee huishoudens die graag met elkaar op vakantie willen.

Wat krijgt u als u deze accommodatie boekt?

Heel veel ruimte waardoor u zich met gemak aan de 1,5 meter regel kunt houden. Twee verdiepingen met elk zijn eigen sanitaire ruimtes, een ruime zaal verdeeld in een eet- en zitgedeelte, 8 slaapkamers met stapelbedden en een grote keuken met daarin o.a. een afwasmachine die in 1 á 2 minuten klaar is. Hoe leuk is dat?

Verder hebben wij een aparte ruimte waarin twee tafelvoetbalspellen en een tafeltennistafel staan. Buiten is een groot speelveld en er is ook een grote barbecue waar u met gemak voor iedereen een lekkere hap maakt. Dit allemaal gelegen midden in het centrum van het prachtige dorp Buren.

Wat zijn de kosten?

We verhuren de accommodatie van vrijdag tot vrijdag met een minimum periode van één week. De kosten hiervan zijn €995,00 euro per week en geldt voor maximaal 15 personen. Deze prijs is inclusief bedlinnen, toeristenbelasting en schoonmaak.

Heeft u nog meer vragen?

Mocht u na het lezen van deze aanbieding nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer onderaan deze pagina, of via ons contactformulier.