Vakantiewoning Paradiso ligt in het centrum van het dorp Buren op het Waddeneiland Ameland en biedt plaats voor zes personen. De vakantiewoning is bijzonder in trek bij gasten die in het voor- en naseizoen op vakantie willen. Uitstekend geschikt voor oudere gasten die graag in een leefbare omgeving verblijven, maar ook voor jonge ouders met kinderen waarbij de grootouders meegaan om hun kinderen eens te ontlasten van hun ouderlijke plichten. Voor gasten die rolstoel gebonden zijn is de woning beperkt toegankelijk, drempelvrij maar geen toegang tot de keuken.

Inrichting

Beneden komt u vanuit de hal in de woonkamer met daaraan gekoppeld een klein kantoor waar u de beschikking heeft over een computer met internetverbinding. Uiteraard is er ook WiFi aanwezig. Vanuit de kamer komt u in een slaapkamer met een verhoogd bed (voor ouderen) met een eventueel te gebruiken "papagaai". Aangrenzend is er een badkamer met een wastafel, een aangepast toilet en aangepaste douche. Van hieruit kunt ook de bijkeuken benaderen waar zich de CV bevind alsook een wasmachine en droogtrommel. Tussen de bijkeuken en de hal ligt dan nog de keuken met fornuis, koelkast (met vriesvak), afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron.
Vanuit de hal gaat er een trap naar boven waar zich drie slaapkamers bevinden. Eén tweepersoons- en twee éénpersoons kamers, een toilet en een tweede badkamer met daarin een wastafel, douche en ligbad.

Ligging

De woning ligt vast aan de gelijknamige groepsaccommodatie Paradiso en kan ook als extra slaapgelegenheid voor de (bege-)leiding van een groep mee gehuurd worden. Op een loopafstand van ±50 meter vindt u de supermarkt met slagerij, een Primera, twee restaurants, cafe's, een slijterij en het landbouw / Juttersmuseum. U bevindt zich midden tussen het strand en het wad en het dichtst bij het natuurgebied het "Oerd". Een uitstekende startplaats dus voor uw bezoek aan het eiland.

Overig

Het bedlinnen, keuken handdoeken en theedoeken worden bij de verhuur meegeleverd. Er is een eigen parkeerplaats aanwezig en huisdieren zijn in overleg toegestaan.