Groepsaccommodatie Paradiso ligt midden in het centrum van het dorp Buren op het Waddeneiland Ameland. De accommodatie biedt mogelijkheden voor diverse groepsuitjes. Uitermate geschikt voor schoolreizen of familie uitjes, maar ook voor educatieve bijeenkomsten of feestelijke aangelegenheden. Wij proberen zoveel mogelijk aan de wens van de gasten tegemoet te komen. Onderstaand beschrijven wij de accommodatie. Tevens vindt u op deze pagina foto's van het interieur waarmee u een totaal beeld krijgt van wat u mag verwachten.

Interieur

Het dagverblijf kan op velerlei manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als, eetzaal, ontspanningsruimte, vergader- of feestzaal. Daarbij beschikt de accommodatie over een ruime horeca keuken. Deze is uitgerust met een 6- pits fornuis met bakoven, een kantelbare braadslede, een frituur, uiteraard een wasemkap, twee grote koelkasten, een grote afwasbak en een snijmachine. In totaal heeft u 7 meter aan werkoppervlakte. Aangrenzend is er het afwasgedeelte met twee wasbakken, een wasmachine, een afwasmachine, een servieskast en een magazijn met daarin een diepvries en alle soorten pannen die u nodig hebt. U zult in deze keuken met plezier de maaltijden voor uw groep maken.

Slaapvertrekken

Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers voor 10 personen met elk een wasbak op de kamer. Op de eerste verdieping zijn 6 slaapkamers variërend voor 6 tot 10 personen. De totale capaciteit ligt rond de 60 personen met een minimum van 25 personen. Wilt u toch met minder komen dan adviseren wij u hierover contact met ons op te nemen. De accommodatie wordt maar aan één groep tegelijk verhuurd.

Sanitaire voorziening

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vindt u een sanitaire ruimte met wc's, douches en wasbakken.Beneden zijn er drie wc's, twee douches en vier wasbakken. Boven zijn dat twee wc's, twee douches en drie wasbakken. Alles is zo gemaakt dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Overig

Zo goed als wij het binnen voor u het naar de zin hebben willen maken. Zo willen wij dat buiten uiteraard ook. Daarvoor hebben wij een ruim speelveld waar naast een voetbalveld, volleybal veld en een basketbal paal, en een grote zandbak nog steeds plaats is om een eigen speelveld in te richten.
Daarnaast hebben wij, voor de wat mindere dagen, een ruime schuur met daarin twee voetval spellen en een tafeltennis tafel. Uiteraard is dit ook zeer geschikt om met de groep te knutselen of om een feestavondje te maken. Ook vindt u hier een grote barbeque waar u met gemak de hele groep kunt voorzien van een lekker stukje vlees.
In totaliteit bieden wij u een groepsaccommodatie aan met een aangrenzende schuur waarin spel gelegenheid is met daarnaast een speelveld van ±2000 m2, midden in het centrum van het dorp Buren.

In de onmiddellijke nabijheid van Paradiso vindt u:

 • Het badstrand Buren
 • Ontspanningsgebied de Vleyen
 • Natuurgebied het Oerd
 • Wadloopexcursies
 • Landbouw / Juttersmuseum
 • Supermarkt
 • Café
 • Restaurants
 • Slijterij
 • Fietsenverhuurders
 • Paardenverhuur
 • En nog veel meer....

Onze accommodatie is het hele jaar geopend, mede door de centrale verwarming waarbij opgemerkt dat de begane grond een aangename vloerverwarming heeft. U heeft de gelegenheid om via gratis WiFi contact met het internet te maken.